For at få succes som behandler er det vigtigt at man har et mål. Man er også nødt til at analysere det marked man arbejder i og få øje på de vigtige ændringer der sker hele tiden. Der er mange forskellige parametre der er afgørende for, om man får succes eller ej.

 

 

Når man søger information i dag, ved vi at ca. 80 procent benytter internettet. Mellem 60-70 procent af disse mennesker søger information via en mobil, taplet, Iphone e.l.

Måden vi søger information på er typisk via Google eller andre søgemaskiner. Google ændrer hele tiden strategi som gør den tidssvarende. Den seneste ændring er meget vigtig for alle som arbejder med markedsføring på internettet. Google nedgraderer nu alle hjemmesider som ikke er responsive. Er din hjemmeside ikke lavet efter dette system som er rettet mod mobiltelefoner, taplets, ipad, og ligende så forsvinder din hjemmeside.

Vi arbejder til daglig med markedsføring på internettet og følger hele tiden med i de ændringer der kommer. Vores måde at arbejde med markedsføring på er meget unik. Det vil du opdage når du hører om konceptet.

Dine fordele.Vores vision er at synliggøre vores samarbejdspartnere maximalt. Det gør vi bl.a ved at opbygge vores organisation på en effektiv og driftsikker måde. Vi ved, at når mange er aktive på et medie så bliver dette medie interessant for Google. Derfor bygger vi 98 aktive hjemmeside; en til hver by i Danmark.

  • Du får din egen online og søgeoptimerede profil. På den lokale hjemmeside får du som samarbejdspartner en søgeoptimeret profil. Du får en placering på det lokale områdekort, hvor nye kunder kan finde dig. Vi ønsker kun at arbejde sammen med veluddannede behandlere, derfor valgte vi dig. Du får samtidig et link ind til din egen hjemmeside som vil gøre den stærk.
  • Du får mulighed for at markedsføre dig lokalt. På de lokale hjemmesider er der et blok system, hvor du som samarbejdspartner kan skrive artikler om dine behandlinger, specielle nyheder og lignende. Alt skal dog godkendes af os før det bliver vist online. Denne model gør vores platform meget stærk og vil placere os i toppen af søgemaskinerne. Det er vigtigt at alle deltager på vores bloksystem, da dette er en vigtig del af søgeoptimeringen.
  • Du får mulighed for at arbejde på de lokale virksomheder. Når vi er færdige med at opbygge det landsdækkende netværk af behandlere begynder vi fase 2. Denne fase omhandler besøg på de lokale virksomheder. Vores medarbejder i lokalområdet har til opgave at lave opsøgende salgsarbejde på de lokale virksomheder for at tilbyde sundhedsordninger. Hvis du har lyst til at være en del at dette team kontakter du den ansvarlige i området eller hovedkontoret.

Vi er på et marked med stor konkurrence, hvor Falck Healtcare er den største aktør. Men der er også et meget stort marked som ikke benytter sundhedsordninger. Her tænker vi på de mellemstore virksomheder. Vi har udviklet to koncepter. Det ene omhandler store virksomheder og det andet mindre virksomheder.

Når vores sælger skal besøge disse virksomheder har vi udviklet et helt specielt koncept som ikke er set før. Dette vil du høre mere om på vores møder eller webinar.

Pris for et års abonnent 800 kr. ex. moms