Velkommen til Din Lokale Behandler. Her på siden finde du information om vores sundhedsordning. Har vi allerede en aftale med din virksomhed er det her dine ansatte booker tid til deres næste behandling. Tak fordi du benytter vores landsdækkende behandlerservice.

Landsdækkende samarbejde for behandlere.

Nu skal der for alvor sættes fokus på alternativ behandling. Vi bygger nu Danmarks største aktive behandler netværk. Det danske hospitalsvæsen er dygtig til rigtig mange ting, men den alternative behandling er i mange henseender et bedre supplement for den enkelte borger.

Kroppen er unik og i de fleste tilfælde heler den sig selv, men nogle gange skal kroppen have lidt hjælp og her kommer den alternative behandling ind og behandler uden bivirkninger.

Vi arbejder lokalt.

Der vil være et behandler netværk i de fleste kommuner i Danmark med tilhørende hjemmeside. På hjemmesiden kan byens borgere og virksomheder finde deres lokale behandlere. Se om din by er klar klik her

På den lokale hjemmeside kan du som behandler lægge artikler, annoncer o.l. ud i det bloksystem der er lavet til formålet. Se en artikel klik her

Når du har lagt din artikel ud på den lokale hjemmeside kan du dele den på Facebook og bede dine venner om at dele artiklen. I de fleste kommuner er der nogle store Facebook grupper hvor du kan dele din artikel.

Når mange behandlere og vi som firma lægger rigtig mange artikler ud på Facebook vil den lokale hjemmeside vokse sig utrolig stor og blive meget synlig i forhold til Google og det vil give dig som behandler kunder. HUSK at når du lægger materiale ud på nettet så ligger det der for altid og er en vigtig del af vores søgeoptimering.

Når den lokale behandler hjemmeside er fyldt op med behandlere, går vores lokale medarbejder i gang med at kontakte kommunens lokale virksomheder for at tilbyde vores service. Ønsker du at være en del af dette netværk sætter du bare et kryds i formularen når du registrerer dig som behandler.

Profil på den lokale hjemmeside

Du får din egen profil på hjemmesiden og et kursus i, hvordan du skal oprette artikler o.l. Det er vigtigt for os at du får maksimal eksponering. Det årlige abonnement er 1.000 kr. inkl. moms.

Eksempel på en kommune hjemmeside: klik her

Tilmeld dig her

Categories:

Tags:

Comments are closed