Din Lokale Behandler er et landsdækkende netværk af behandler. Din Lokale behandler ejes af CurisCare. Her på siden kan du læse mere om dine fordele ved at samarbejde med os. Hos CurisCare benytter vi Din Lokale Behandler som hjælp til vores sygeplejerske. Det skal være nemt for sygeplejersken at finde lokale behandlere når sygeplejersken skal bruge en behandler til en lokal virksomhed.

 

Info video. Klik her 

 

Se en lokal behandler hjemmeside her. Klik HER

 

Det får du hos Din Lokale Behandler:

  • Mulighed for at arbejde hos lokale virksomheder.
  • Mulighed for nye kunder i din klinik.
  • Din egen profil med link til din egen hjemmeside.
  • Mulighed for at uploade artikler, tilbud, begivenheder.
  • Nye forretningsmuligheder (den første kommer når du tilmelder dig)

 

Tilmeld dig her

 

På den lokale hjemmeside kan du uploade artikler, annoncer, begivenheder m.m.

Når du har lagt en artikel ind på den lokale behandlerhjemmeside, kan du dele artiklen på de sociale medier. Her kan du benytte nogle af de store Facebook grupper. Det vil betyde en store trafik ind på behandler hjemmesiden og derved en mulighed for nye kunder.

Når mange mennesker lægger artikler ind på Facebook med link ind til den lokale behandler hjemmeside, skaber man meget trafik og derfor blive hjemmesiden meget interessant for Google og andre søgemaskiner. Det betyder flere kunde.

 

Vi arbejder kontinuerligt med at udbygge systemet. Når systemet er fuldt udbygget vil der være behandlere i alle kommuner i Danmark. Din Lokale Behandler har valgt at bygge en hjemmeside til hver by i Danmark.