Din Lokale Behandler har som koncept været online i over 5 år (testperiode). Idéen med dette koncept er at alle byer i Danmark har sin egen lokale behandler hjemmeside. På denne lokale hjemmeside finder man alle de lokale behandlere som findes i byen og som er interesseret i at deltage i konceptet.

For at den lokale hjemmeside skal være interessant for byens borgere, ville der også være sundhedsmæssige nyheder på hjemmesiden. Nyhederne komme dels fra os, men også fra byens lokale behandlere. Det betyder at du som lokal behandler, kan sende eller selv uploade en lokal nyhed, artikel e.l. på den lokale hjemmeside. Vi tager naturligvis hensyn til ophavsretsloven.

Hvorfor er artikler interessante for behandler hjemmesiden?

Når en behandler lægger en velskrevet artikel op på hjemmesiden, bliver den automatisk en del af søgeoptimeringen. Hjemmesiden får derved en højere rang i Googles søgeresultater. Det betyder flere besøg på hjemmesiden og derfor flere kunder i jeres klinikker. På hjemmesiden vil man nemt kunne finde byens lokale behandlere, derfor håber vi at byens borgere ville gemme behandler hjemmesiden til fortrukne på deres computer. Næste gang kunden har brug for en behandler, finder kunden en behandler på vores hjemmeside.  

Vores testperiode. 5 år, hvordan gik det?

helsingor.dinlokalebehandler.dk har ligget på internettet i 5 år.

Det var en test for at se hvordan den udviklede sig hvis vi IKKE var aktive på hjemmesiden. Vi har haft 12 forskellige behandlere fra Helsingør kommune liggende på hjemmesiden i det tidsrum. I den periode har de fået mellem 1283 – 5483 besøg direkte på deres profiler. Der har i alt været 23.188 besøgende, det er et gennemsnit på 1.932 besøg pr. behandler over 5 år.

Det må siges at være en stor succes. Hvad vil det gøre for din forretning, hvis du modtager den mængde trafik på din profil?

Når vi først begynder at arbejde aktivt på hjemmesiden med lokale artikler og nyheder vil trafikken øges markant.  

Lav en test.

Hvis du skriver

behandler Helsingør’

på google vil du finde vores hjemmeside øverste på side et. Og det er ud af 1.670.000 hjemmesider.

VIGTIG: Ønsker du at tilmelde dig skal du følge vores guide klik KLIK HER.

https://helsingor.dinlokalebehandler.dk/Se eventuel hvordan en by hjemmeside ser ud i vores nye design. KLIK HER

Velkommen til Din Lokale Behandler vi glæder os til at høre fra dig.

CEO Jens Hannesson Kontakt direkte på telefon (+45) 21424346