Velkommen hos Din Lokale Behandler. Dette er en præsentation af vores koncept som er unikt i Danmark. Hos os mener vi det er vigtig at arbejde lokalt og derfor er det også vigtigt at man markedsfører sig lokalt. Vi ved også at mange klienter/kunder finder de lokale behandlere på telefon, tablet eller stationære computere. Se videoen om konceptet, så vil du forstå hvorfor denne markedsføringsform er så effektiv. 

Vi skaffer dig nye kunder se hvordan.

Når man søger information i dag, ved vi at ca. 80 procent benytter internettet. Mellem 60-70 procent af disse mennesker søger information med mobile enheder på sociale medier som Google o.l. Derfor er der vigtigt at hjemmesider er optimerer til nutidens markedsføring.   

Din Lokale Behandler bygger 98 nye lokale behandler hjemmesider, se om din by er klar.

Vores vision er at synliggøre vores samarbejdspartnere maximalt. Det gør vi bl.a. ved at opbygge vores organisation på en effektiv og driftssikker måde. Vi ved, at når mange er aktive på et medie så bliver dette medie interessant for Google. Derfor er vi i gang med at bygger 98 aktive hjemmeside; en til hver by i Danmark.

  • På den lokale by-hjemmeside får du som samarbejdspartner en søgeoptimeret profil, hvor nye kunder kan finde dig. Du får samtidig et link til din egen hjemmeside som vil gøre den stærk.
  • Du får mulighed for at markedsføre dig lokalt. På de lokale hjemmesider er der en nyhedsblok, hvor du som samarbejdspartner kan skrive artikler/nyheder som kan være relevante for borgerne i din by. Alle artikler/nyheder skal godkendes af os før det bliver vist online. Denne model gør vores platform meget stærk og vil placere os i toppen af søgemaskinerne. Det er vigtigt at alle deltager i vores nyhedsblok, da dette er en vigtig del af søgeoptimeringen.
  • Du får mulighed for at arbejde hos lokale virksomheder. Når vi er færdige med at opbygge det landsdækkende netværk af behandlere, begynder vi fase 2. Denne fase omhandler besøg på de lokale virksomheder. Vores medarbejder i lokalområdet har til opgave at lave opsøgende salgsarbejde på de lokale virksomheder for at tilbyde sundhedsordninger. Hvis du har lyst til at være en del at dette team kontakter du den ansvarlige i området eller hovedkontoret.

Vi ønsker kun at arbejde sammen med veluddannede behandlere.

Pris for et års abonnent 800 kr. ex. Moms TILMELD DIG HER