Spring til indhold
Hjem » Om os

Om os

Velkommen til Din Lokale Behandler.

Først vil jeg fortælle lidt om hvorfor jeg startede dette meget omfattes projekt. Når man først ser videoen om projektet fornemmer man nok at der er brugt mange tusind timer på dette projekt. Jeg har selv arbejdet på projektet i mere end 6 år, først i en let udgave og nu i en udgave med en meget stor motor bag. I dag er vi et lille team af specialister som arbejder dag og nat for at få projektet søsat.

Jeg har de sidste mange år været involveret i behandlerbranchen og har fået en dyb indsigt i hvor svært det er at opbygge en klinik med kunder. Mange nye behandlere har et behandler hjerte af guld, men må give op eller behandle venner og bekendte.

Mange behandlere har heller ikke en hjemmeside og så derfor er det meget svært at få nye kunder.

I min søgen på internettet fandt ud af, at der ikke fandtes noget organiseret netværk af behandlere i Danmark. Derfor besluttet jeg mig for at bygge et system for alle behandler i Danmark. Men det skulle ikke bare være et netværk, vi skulle arbejde aktivt for at sikre behandlerne flere kunder i butikken og synliggøre netværket via alle de medie som findes i Danmark.

Senere i processen fik vi en åbenbaring. Det vi var ved at bygge, var også en unik mulighed for at løse miljøkrisen inden for vores branche. Ved at bygge lokale hjemmesider flytter vi borgeren tættere på behandleren. Det betyder mindre CO2 udledning og forurening. Det er noget vi fremadrettet vil gå aktivt ind i og udvide på alle de paramenter vi kan finde.

Når jeg sidder og kikker på Facebook i de behandlergrupper jeg er medlem i ser jeg tit spørgsmålet, hvor finder jeg information om uddannelse og hvor ligger skolerne? Det er et andet problem i branchen. Mange vil gerne uddanne sig som behandler men ved ikke hvor man søger information, det slutter nu vi har også lavet uddannelses hjemmeside.

Der er rigtig mange borgere som ønsker behandling, de skal bare kunne finde os. I 2017 benyttet 1,3 mil mennesker sig af behandling uden for hospitalerne.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer alle

Jens Hannesson