Introduktion til Din Lokale Behandler

Dette er en kort forklaring om hvad konceptet Din Lokale Behandler omfatter. Planen for konceptet er meget nøje tilrettelagt og i meget faste rammer. Det handler om at øge dit salg og få flere klienter ind i din klinik. Vores ambition er, at alle vores medlemmer får en større andel af sundhedsmarked i Danmark.

Miljø og bæredygtighed.

Miljø og bæredygtighed er vigtigt for os, derfor arbejder vi lokalt. Det er vigtigt at nye kunder finder deres behandlere i nærområdet. Vi anmoder også vores klinikker om at bruge økologiske og miljø rigtige produkter i deres behandling.

Platformen som samler alle behandlere.

Før nu fandtes der ikke en aktiv platform som samler alle behandlere i Danmark med fokus på markedsføring.

Den fysiske platform

Hjemmesiden dinlokalebehandler.dk er vores omdrejningspunkt. Desuden er vi i gang med at bygge 98 hjemmesider, en til hver kommune i Danmark. Alle hjemmesider er søgeoptimeret i forhold til den kommune den tilhøre. Eks. Helsingør: helsingor.dinlokalebehandler.dk 

Vi har to fokusområder:

1. På dinlokalebehandler.dk:

Her finder du uddannelse steder som relaterer til branchen og som har valgt at arbejde sammen med Din Lokale Behandler. Det er også her på siden du finder information om konceptet og hvordan du bliver medlem.

2. På de 98 lokale hjemmesider:

Det er på de lokale hjemmesider kommunens borgere finde de lokale behandlere. Det er også her du tilmelder dig som behandler ved at klikke på ‘Tilmeld Behandler’. Prisen for et år er 800 kr. ex moms. Det er vigtigt at alle kan være med derfor denne meget fordelsagtige pris.

Søgning på den lokale behandler hjemmeside.

Alle hjemmesider er identiske og er opbygget så man nemt og hurtigt finder den behandler man søger.  

Din profil

På de lokale behandlere hjemmesider får man en professionel profil som er søge optimeret og lever op til nutiden standarder. Alle behandlere er lagt ind i kategorier så nye kunder nemt kan finde frem til den behandler man søger. Når du har oprettet din profil, kan du altid logge ind i toppen (Log Ind) og ændre alle oplysninger.

Markedsføring.

Google markedsføring.

Alle hjemmesider er målrettet til googles søgemaskiner. prøv eks. at skrive ‘Behandler Helsingør’ i Google og du vil se at ‘helsingor.dinlokalebehandler’.dk ligger på side et. Når du har oprettet din profil går vi ind og tilføjer den tekst du har skrevet til Googles søgemaskiner. Det er derfor vigtigt at du skriver dit firmanavn, dit navn, din by, og de behandlingsformer du udfører i teksten i din profil.

Facebook annoncering.

Når der er 150 behandlere og på en lokal behandler hjemmeside opretter vi lokale annoncer på Facebook.

TV2 reklame.

For at få den optimale reklame for Din Lokale Behandler begynder vi at annoncerer på TV2. Vi er allerede i dialog med TV2 og en producent som skal lave vores reklamefilm. Denne annoncering bliver først sat i værk når vi har et landsdækkende behandlernetværk.

Lokale virksomheder.

Når vi runder 200 behandlere i en kommune, kontakter vi de største virksomheder i byerne og tilbyder dem en rabatordning hos vores behandlere. Rabatten skal være 30% på første behandling. Dette skulle gerne tiltrække nye kunder i din klinik. Vi tilbyder også virksomhederne at du som behandler kan komme til deres virksomheder.

Se en lokal behandler hjemmeside her. Klik HER

  • Mulighed for at arbejde hos lokale virksomheder.
  • Mulighed for nye kunder i din klinik.
  • Din egen søgeoptimeret profil med link til din egen hjemmeside.
  • Nye forretningsmuligheder (den første kommer når du tilmelder dig)

Betingelser:  

For at være en del af Din Lokale Behandler skal du overholde de gælden love og regler som findes i Danmark. Du skal være registret med et firma i CVR – Det Centrale Virksomhedsregister

Markedsføring:

Når vi henvender os til virksomheder for at tilbyder vores service forpligter du dig til at give 30% rabat på den første behandling pr. ny kunde

Oprettelse::

Du skal være inviteret eller anbefales af kollegaer for at få lov til at oprette en profil og blive en del af fællesskabet i Din Lokale Behandler. Du opretter en profil ved at klikke på Tilmeld Behandler i toppen af din lokale behandler hjemmesiden. Du opretter og vedligeholder selv din profil. Når profilen er oprettet, skal den godkendes af Din Lokale Behandler.

Betaling:

Efter du har godkendt din profil, fremsender vi en faktura elektronisk som skal betales inden 8 dage fra fakturadato. Betales fakturaen ikke til tiden kan der fremsendes rykker efter dansk lovgivning. Du har også mulighede for at betale på dinlokalebehandler.dk

Reklamation:

Da din virksomhed selv har ansvaret for jeres profil, vil der ikke være tale om reklamationer. Skulle der opstå tekniske problemer med din profil er det Din Lokale Behandlers opgave at rette disse så hurtigt som muligt. Du kan altid kontakte vores support for hjælp og vedledning.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Vi frasiger os ansvar for forhold som er uden for vores område. Dette kan eksempelvis inkludere krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, miljø skade, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret

Din virksomhed har 14 dages fortrydelsesret efter faktura dato, såfremt det meddeles til Din Lokale Behandler på mail kontakt@dinlokalebehandler.dk. Herefter refunderer vi det indbetalte beløb og sletter profilen.

Vi glæder os til et fremtidig samarbejde

Velkommen til Din Lokale Behandler