Din Lokale behandler er det første uafhængige aktive behandlernetværk i Danmark. Har du lyst til at arbejde hos lokale virksomheder er dette også en mulighed.

Nu skal der for alvor sættes fokus på alternativ behandling i Danmark. Vi samler Danmarks bedste og mest seriøse behandlere i det største aktive behandler netværk i Danmark.

Vi er i gang med at bygge et større antal behandler hjemmesider, en til hver kommune i Danmark. Navnet på disse hjemmesider er unikke og er tilpasset den enkelte kommune. Vi er en uafhængige organisationer.

Vi arbejder lokalt. Se videoen

På den lokale behandler hjemmeside kan byens borgere og virksomheder finde deres lokale behandlere. Se en lokal behandlerhjemmeside HER

På den lokale hjemmeside kan du som behandler lægge artikler, annoncer, lokale begivenheder o.l. ud i det bloksystem der er lavet til formålet.

Når du har lagt din artikel ud på den lokale behandlerhjemmeside kan du dele den på de sociale medier. I de fleste kommuner er der nogle store Facebook grupper hvor du kan dele din artikel og derfor vil en stor gruppe af mennesker læse din artikel.

Når mange behandlere lægger mange artikler ud på Facebook vil den lokale hjemmeside vokse sig utrolig stærk og blive derfor meget interessant for Google og andre søgemaskiner.

Når vi mener der er behandlere nok på den lokale behandler hjemmeside sætter vi vores sælgere i gang med at kontakte kommunens lokale virksomheder for at tilbyde vores service. Ønsker du at være en del af dette netværk sætter du bare et kryds i formularen når du registrerer dig som behandler.

Profil på den lokale hjemmeside

Du får din egen profil på hjemmesiden og et kursus i, hvordan du skal oprette artikler o.l. Det er vigtigt for os at du får maksimal eksponering. Det årlige abonnement er 1.000 kr. inkl. moms. Tilmeld dig her