Dinlokalebehandler.dk finde i de fleste større kommune i Danmark

Mange mindre virksomheder har set fordelen i at have en sundhedsordning.

Hos ‘Din Lokale Behandler’, har vi udviklet et helt specielt koncept, designet til mindre virksomheder. Forskning har for mange år siden bevist, at der er en sammenhæng mellem de ansattes velbefindende, og virksomheden daglige drift. Har de ansatte et godt arbejdsmiljø, har de beviseligt også mere energi, og det kan ses på bundlinjen.

Hos ‘Din Lokale Behandler’ har vi vendt det hele lidt på hoved. Vi har opbygget et stort netværk af professionelle behandlere som vi har vores daglige kontakt med, og derfor skal vi ikke ud og finde nye behandlere hver gang vi får en ny erhvervskunde.

OMKOSTNINGER OG BEHOV
Vores kunder har forskellige muligheder for at få en skræddersyet løsning. Her tager vi hensyn til kundens størrelse og behov. Vores medarbejder i området vil i samråd med den enkelte virksomhed finde den løsning som passer bedste til kunden.

SUNDHEDSANSVARLIG MEDARBEJDER
Hos ‘Din Lokale Behandler’ mener vi, at alle virksomheder skal have en sundhedsansvarlig medarbejder, som har gennemgået vores grundlæggende kurser. Dette kan være et stort aktiv hos virksomheden, og betyder at man kan forebygge mange skader, før de sker.