Mange større virksomheder har set fordelen i at have en sundhedsordning.

Mange større virksomheder har i dag en løsning hvor man har egne behandlere på virksomhedens adresse. Det er en effektiv model fordi virksomheden ansatte ikke skal bruge tid og penge på transport.

Tager man de ansattes fysisk og psykisk velbefindende seriøst, er de mere driftige og effektive. Det kan de fleste virksomheder se på deres bundlinje og i form at færre sygedage blandt de ansatte.

Hos Din Lokale Behandler har du mulighed for at vælge mellem forskellige behandlingsformer. Det vigtig for os før vi starter en behandling at vi kender den ansattes symptomer. Derfor vil det første møde med den ansatte altid være en samtale hvor vi sammen finder den korrekte behandling.

Hos ‘Din Lokale behandler’ har vi følgende udbud af behandlingsformer:

  • Zoneterapi
  • Kiropraktor
  • Akupunktur
  • Fysioterapi
  • Virksomheds karate gymnastik. 10-15 min
  • Og meget andet

OMKOSTNINGER OG BEHOV
Vores kunder har forskellige muligheder for at få en skræddersyet løsning. Her tager vi hensyn til kundens størrelse og behov. Vores medarbejder i området vil i samråd med den enkelte virksomhed finde den løsning som passer bedste til kunden.

SUNDHEDSANSVARLIG MEDARBEJDER
Hos ‘Din Lokale Behandler’ mener vi, at alle virksomheder skal have en sundhedsansvarlig medarbejder, som har gennemgået vores grundlæggende kurser. Dette kan være et stort aktiv hos virksomheden, og betyder at man kan forebygge mange skader, før de sker.