Velkommen til ‘Din Lokale Behandler’. Vores vision er at blive det største aktive behandler netværk i Danmark med mere end 3000 behandlere fordelt i alle kommuner i landet. Vi er i gang med at bygger 98 lokale behandler hjemmesider, en til hver kommune i Danmark. Læs mere om konceptet og se om din by er klar.

 

Vores koncept er unikt. 98 lokale aktive behandlere hjemmesider.

Alle kommuner i Danmark får deres helt egen unikke behandler hjemmeside, hvor alle lokale behandlere som ønsker at deltage, kan købe en profil. Der vil også være information og artikler fra lokalområdet som alene relaterer til sundhedsområdet. Denne information kommer delvis fra os, men i stor grad fra de lokale behandlere.

Hvad betyder det for dig, som lokal behandler?

For dig som ønsker at være en del af dette nye behandlernetværk, vil vi oprette en unik søgeoptimeret profil med billede, tekst, link til egen hjemmeside, kontakt oplysninger og eventuelt en videofilm som fortæller hvad du laver i din klinik. Du får mulighed for at arbejde for os, hos lokale virksomheder. Du vil også have indflydelse på indholdet af artikler og informationer, som findes på den lokale behandler hjemmeside. Har du en artikel som du syntes kan være interessant for lokalbefolkningen, opretter vi den på hjemmesiden.

Alt dette for kun 1.000 om året inkl. moms

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen Jens Hannesson