Hos din lokale behandler finder du professionelle behandlere som altid står klar til at hjælpe dig med at løse dine sundhedsmæssige problemer. Alle behandlinger udføres af professionelle behandlere.

Behandler

Behandling skal udføres af professionelle behandlere

Vores netværk af behandlere har stor erfaring med alle typer af behandling. Du finder din lokale behandler ved at søge behandler på din lokale behandler hjemmeside i din egen kommune. Du finder din egen behandler hjemmeside ved at skrive din kommunes navn, efterfuldt af et punktum foran dinlokalebehandler.dk. Hvis du klikker på linket kan du se hvordan Helsingør kommunes behandler hjemmeside ser ud (eks. dinby.dinlokalebehandler.dk) 

Er du behandler kan du finde mere information her på siden, kik i menuen eller klik her, behandler info.

Hos dinlokalebehandler har vi fokus på det grønne og innovative. Hos din lokale behandler opfordre vi alle vores behandlere til at bruge produkter uden unødvendige kemikalier. Det er vigtigt at vi passer på vores kunder og når videnskaben har fundet ud af at 70% af det produkt man bruger på huden går direkte ind i kroppen (HELE KROPPEN) så er det vigtigt at man ikke bruge farlige kemikalier. Brug af farlige kemikalier sætter immunforsvaret unødigt i arbejde. 

Dette er vigtigt at vide og måske ved du det ikke, men kroppen er bygge af en celle nemlig den celle der kommer ud af en hyggelig aften mellem en kvinde og en mand. Resten af livet lever kroppen via celledelinger. Det betyder at du skal passe på din krop. Det kan du læse mere om i denne artikel. Læs artikel her.

Vores behandler netværk er opmærksom på den grundlæggende opbygning af kroppen og det tages der hensyn til når den lokale behandler udfører behandlingen. Inflammation er i dag en meget stor udfordring for mennesker. Mere end 1 millioner mennesker i Danmark lider af inflammation som føre til smerte og mange andre sygdomme.