Dansk Akademi for Kropsterapi er en supermoderne skole beliggende i Åbyhøj, 5 min fra Aarhus Centrum og lige ved en motorvejsafkørsel. Denne unikke beliggenhed gør det let at komme frem, hvad enten du kommer med bil, bus eller er på cykel.

Indehaver Jannie Arvad har mange års erfaring med behandling i egen klinik samt undervisning i kropsterapi. Det er blandt andet i disse sammenhænge, at hun har oplevet et stigende behov for en kompetent skole, der kan uddanne kommende behandlere.

Der er et stærkt stigende behov for kompetente alternative behandlere i Danmark. Så går du med en drøm om at hjælpe andre af med deres problemer, vil en uddannelse som enten Fysiurgisk Massør, Kranio-sakral Terapeut, Babyterapeut eller Kropsterapeut, måske være noget for dig. Hvad enten du ønsker at gøre det til din fuldtidsbeskæftigelse eller blot gør det for interessens skyld, så er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at du efter endt uddannelse føler dig klædt på til at behandle effektivt og grundigt allerede fra første dag.

På skolen bliver den teoretiske del primært varetaget af fysioterapeuter. Den praktiske del af undervisningen vil blive afholdt af behandlere med mange års erfaring inden for kropsterapi. Vi stiller store krav til os selv og vores elever. Målet er, at vi sammen kan løfte niveauet for alternative behandlere.

Skolen tilbyder en Lægeeksamineret Fysiurgisk Massageuddannelse. Denne uddannelse giver et rigtig godt fundament både teoretisk og praktisk. Som efteruddannelse kan man vælge at tage enkelte kurser eller hele uddannelser som Kranio-sakral Terapeut, Kropsterapeut eller Babyterapeut. For at blive Kranio-sakral Terapeut kræves det at man deltager på Anatomi og Fysiolgi holdet modul 4 resten af modulerne i Anatomi og fysiologi kan tages som selvstudie.

Alle vores kurser kan tages individuelt eller sættes sammen og afsluttes med eksamen, når man har opfyldt skolens kriterier for den Lægeeksaminerede Kropsterapeut- eller Kranio-sakral Terapeut uddannelse.

Vi holder os ajour med de nyeste behandlingsformer i ind- og udland, så vi hele tiden kan forbedre os og levere det bedste produkt til vores elever.

Når du har bestået eksamen, har du mulighed for at blive medlem af klubben på Dansk Akademi for Kropsterapi. Dette medlemskab er ment som et forum, hvor du kan komme og dele dine erfaringer og få svar på eventuelle problemstillinger, som du kunne stå med i dit daglige arbejde som behandler. Læs mere om klubben her.

Du kan trygt vælge os som din fremtidige samarbejdspartner, hvad enten du er helt ny i branchen eller en erfaren behandler. Vi hjælper dig hele vejen.

Har du spørgsmål angående Dansk Akademi for Kropsterapi eller de uddannelser, som vi tilbyder, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på info@kropsakademi.dk eller ringe til os på 20161516, så får vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde på Dansk Akademi for Kropsterapi.

Tags:

Comments are closed